Célbaérés Japánban

Célbaérés Japánban

Miért nem érdekel a magyarorszagi reiki?

2015. november 05. - gyfodor

Noha szabad országba távoztam "önkéntes" száműzetésbe - az alternativa a számomra mindig vállalhatatlan lelki korrupció volt, a diktátornak behódolás vagy éhenhalás - s bár elérhetőségeim változtak, páran megtalálnak, írnak arról, mik mennek a reiki név alatt Magyarországon. Ismét.  

Nos, itt nyilvánosan közlöm, nem érdekel! Ne keressetek ilyen üzenetekkel. 

Nem érdekel, a Szabó Gábor jikiden reiki shihan miket művel, a tanítóját értesítsétek róla, nekem semmi közöm Szabó Gáborhoz. Ő jó helyen van a Szervilis Birodalomban, és a Jikiden Reikiben is. Nekem pont elég, hogy egy magát reiki mesternek nevező, egyébként reiki oktató (aki előre leírt anyagot oktathat és kész) bíróságon kellett bocsánatot kérjen a valótlan és aljas rágalmaiért, amit neten álneveken gyáván terjesztett. Neki az igipapa meg társai a kollégája, nem én. Akkor kapta meg az útolsó esélyt, de csak azért kért bocsánatot formailag, mert már büntetőügy lett volna a tárgyalás folytatása, s ahhoz gyáva volt, vállalja a felelősseget mindazért, amit a neten azok ellen elkövetett, akik kezelték betegségeit szívből a közösségben, amiket ő nem tudott magának kikezelni. Szépen meghálálta, s tettei megmutatták valódi, rejtett énjét. Nem egyszer történt ilyen. Engem azóta nem érdekel, mit művel, ha a Jikiden Reikibe ez belefér, legyen. Hála istennek, soha nem voltam Jikiden Képzésen, ilyen emberrel egy szervezetben nem lehetek. Amikor meg álszent módon még a Gendai Reiki japán mestereinél is próbált hátba támadni, az csuda mókásan sült el, még büszkélkedett is raios, stb. havérjai körében, mit tett - Japánban meg jól kinevették érte, kapott egy gaidzsinnak való udvarias választ, nekünk meg nagyon szoros kapcsolatunk lett a Gendai Reikivel, vezetőivel, hála Szabó Gábor lekönyöklő-hátba támadó újabb akciójának. Ahogy a kanadai reiki mesterek előtt is sikerrel lejáratta magát. Ez a fickó az öngólok királya, s közben magát nemes reiki mesterként adná el... Hát persze, de Orbanisztánban ez a természetes már. Lehet, a magyar reiki világában is. Máshol egyszerűen genyóság és mélyen megvetett. Én meg csak nevetek rajta, valahányszor eszembe jut, hogy sült fel Japánban, pláne hogy első japán utam után ott volt, mikor elmondtam, Japánban mennyire máskép vannak a dolgok, és egy ilyen akciót hogy fogadnának, hisz tanítványaim tudták, vannak magyar "reiki mesterek" akik mindent megpróbàlnának, nehogy célba érjünk japánban - és persze ő próbálta aztán meg :-)  Magyarországon újra megpróbálja, viszaesőként kezelik, azon kívül meg reikis körökben mindenhol csak magát járatja le. 

Kálazi Ági dolgai sem érdekelnek. Tanúja voltam belső küzdelmének: tradícíó ami nehéz, vagy saját reiki, de magát akkor is tradicionális mesternek nevezni - és döntött, visszaútja nincs. Én tudom, ti is tudjátok hogy saját reikit visz, független reiki oktató, akiket meg be tud csapni hogy valami tradícíó lenne amit tesz, hát hajrá. Engem nem zavar, a közösségben őt is megismerhettük, távozása után lett igazán nálunk tradícíó. Addig sok mindent ő nem engedett. Inkább Kövesi Péterrel szövetkezett, a lelki korrupciót felvállalta, sokszor tetten értük, mennyire mások a szép szavak, de kettős mércét alkalmazott nem egyszer. A közösségben ami zavarta, a MATURE-ban egyáltalán nem, hiàba kértük segítségét kollégaként mikor a MATURE honlapján is a hazugságok jelentek meg Kövesi Péter stílusában, de persze névvel vállalás nélkül. Felelős volt és most is az érte, ő is vezető volt akkor, ma is olyasmi nyilván. Ezért nem érdekelnek az ő dolgai se, vele se járunk egy ösvényen. Amint ezt a döntést meghozta, elválltak útjaink. Amiket akkor mondott, nem tartotta be. Tanács: Amikor valakit a tisztaság zavar, legyen intő jel, az is ha a tanítványság abból áll, hogy hizelegni kell neki, utánozni őt, mert érzik ez jön be. Persze szavakban elutasítja, de tetszik neki. Ezt látod - menj onnan.  

Kövesi Péter, Kun István ügyei se érdekelnek. Lelkük rajta. Szó szerint. 

Nem érdekel a Kálazi-Kövesi érdekszövetség sem. A MATURE szervezethez sincs hálisten semmi közöm. 

Ha a Reiki komolyan érdekel és ott szeretnétek tanulni ahol biztos jó helyen jártok, keressétek Kardos Anitáék reiki iskoláját, a Fény Háza Reiki Kuckóban Szőcsik Laciékat, Vesztroczi Tibort, vonalát, Kaló Ernőt peldául, vagy olyan mestert, akinek nincs nagy neve, de alázattal áll a reikihez s nem köt szellemi kérdésekben saját jóléte vagy családjáé miatt sem kompromisszumot a sötét erőkkel. Ha az Usui szellemi iskola érdekel, akkor keresd a mi tanitóinkat. 

A világban a szervilis birodalmon kívül, már letisztult a Reiki helyzete, nem a látszatkeltéssel foglalkoznak a reiki valódi, elhivatott képviselöi, nem szavakban, hanem gyakorlatban élik azt s személyi kultuszra maguk körül nem vágynak, nem teremtik meg s nem hagyják kialakulni.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jinjutsu.blog.hu/api/trackback/id/tr508052152
süti beállítások módosítása