Célbaérés Japánban

Célbaérés Japánban

Romániai barátaink célba értek!

2015. augusztus 20. - gyfodor

Nagy örömmel adom hìrül, hogy Simon Enikő Usui Shiki Ryoho Reiki Mester és még három Romániai reiki mester célba ért Japánban 2015 augusztusában, együtt, s ezzel korábban érték el a közös célbaérést, mint mi Magyarországról. Ők is megismerhették a tradícionális japán reikit, Mikao Usui eredeti módszerét, eljutottak a Kurama hegyre, kifejezték tiszteletüket Usui Mester síremléke előtt, eljutottak Kyotóba, Narába, Kamakurába, Nikkóba.

Teljesítményükhöz őszintén gratulálok az Usui Szellemi Iskola közösség nevében, s ezúton is szeretném nekik megköszönni, hogy Romàniában kétszer is vendégül láttak, s a közös gyakorlások is örök emlék velük.

Nincs lehetetlen, bebizonyították. Kívánom nekik, a sok anyagi áldozathozatal szellemiekben ezerszeresen térüljön meg, s kívánok erőt s kitartást nekik, csapatuknak.

 

Simon Enikőék ereje, kitartásuk, szorgalmuk, lelkesedésük csodálatra méltó s minden tiszteletet megérdemel.

Hálásan köszönöm nekik mindazt, amit eddig is tettek s a jövőben tenni fognak Usui mester módszerének megismertetéséért, magas szintű gyakorlásáért, a betegekért.    

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jinjutsu.blog.hu/api/trackback/id/tr47720286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása